Flexibele muziekoplossing

Coriotech installeert in uw hotel het digitaal gestuurd audiomanagement-systeem van Bose en de Bose luidsprekers en accessoires. Dit gebeurt steeds in samenspraak met de hotelier. Een Project Manager van Coriotech staat in voor de realisatie en opvolging van het audio-project.
Het is een complete en flexibele muziekoplossing voor de hotelier. Coriotech levert een audiosysteem dat handig is in gebruik, centraal kan worden geregeld en ingesteld op diverse weergaven in muziekvoorkeuren. Het systeem kan plezierige voor- en achtergrondmuziek bieden en is uitbreidbaar. De flexibele muziekoplossing kan verschillende sferen creëren in lobby, bar en restaurant.

In-room entertainment

De hotelgast verwacht steeds meer van in-room entertainment dat vergelijkbaar is met wat ze thuis hebben. Bose heeft daarop een antwoord met een hotelbrede oplossing die zowel professionele apparatuur voor geluidsdistributie als digitale entertainmentproducten omhelst. De nieuwste Bose DVD-entertainmentssytemen, radio/CD-muzieksystemen en digitale muzieksystemen voor iPod vormen de akoestische en esthetische bekroning van elke kamer of suite.

Advies en naservice

Coriotech houdt de vinger aan de pols en staat de hotelier bij met advies en naservice. De hotelier kan steeds beroep doen op de know-how van de IT-specialist. Bij eventuele problemen koppelt Coriotech terug met Bose.

audiosystemen logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan!