Coriotech blijft leren – onze samenwerkingen met het onderwijs

Bij Coriotech is het een van onze kernwaarden om constant te blijven leren. Als bedrijf in de IT-markt weten we hoe snel verandering kan komen en dus blijven we ons inzetten om hierin te blijven groeien. Deze maand verwelkomen we bij Coriotech onze 10de stagair in de laatste 3 jaar, een ideaal moment om te reflecteren op onze samenwerkingen met de Universiteit Antwerpen, Karel De Grote Hogeschool en Artesis Plantijn.

Waarom werken we samen met scholen?

Samenwerken met gedreven studenten maakt het voor ons mogelijk om bij te leren over nieuwe trends maar ook van verschillende perspectieven. Stagairs bij Coriotech komen uit zeer verschillende specialisaties zoals marketing, event management, hotelmanagement en KMO-management. Zo kunnen we voor periodes van enkele weken of maanden creativiteit binnenhalen die gevormd is door verschillende achtergronden.

Meten is weten

Naast onze commerciële stageplaatsen werken we ook samen met scholen in het kader van academisch onderzoek. Zo werkte we het afgelopen jaar voor het eerst mee aan een Masterthesis onderzoek aan de Uantwerpen. Dit is voor ons een geweldige opportuniteit om trends te analyseren vanuit een academische insteek wat ons in staat steldt om beter overwogen keuzes te maken. In 2024 werkte we ook een samenwerking af met de Karel De Grote Hogeschool waar studenten het thema “as-a-service” onder hun vergrootglas legde, een groot succes!

Studenten doen groeien

In elke goede samenwerking moet er natuurlijk naar een win-win gewerkt worden, ook hier haalt Coriotech enorm veel energie uit. Binnen deze stages of projecten engageren we ons om de studenten zo veel mogelijk uit te dagen en te laten groeien, we zijn dan ook zeer trots op onze 100% tevredenheid van de studenten. Het is ons gelukt om goede relaties uit te bouwen over de afgelopen jaren waardoor we zeer enthousiast naar de toekomst kunnen blijven kijken.

Interesse in een stage bij Coriotech of kent u iemand die op zoek is? Twijfel niet om een vrijblijvende mail te sturen naar marketing@coriotech.be