Beveiligde data

De door Coriotech geïnstalleerde Cloud Servers bieden uw bedrijf veel voordelen. In de eerste plaats bevindt uw data zich in een beveiligd datacentrum, waardoor u betere garanties heeft op vlak van brandveiligheid, internetverbinding en hardware. Cloud servers geven ook een grotere schaalbaarheid. Zo kan er snel extra rekenkracht, geheugen, opslagruimte aan uw Cloud Server worden toegekend. Uw Cloud Server groeit dus mee wanneer het nodig is.

Cloud Back-up

Een back-up van de bedrijfsgegevens is een must. Naast een lokale back-up in het bedrijf, is het aangewezen om te opteren voor een automatische off-site back-up van gegevens. De Coriotech Cloud Back-up biedt tal van voordelen. Aangezien deze back-up automatisch gebeurt via internet, is er geen menselijke interactie meer, waardoor fouten geminimaliseerd worden. Bovendien zijn uw back-up gegevens altijd en overal beschikbaar. Via een website kunt u inloggen en zelf de back-up gegevens raadplegen en donwloaden.
De Coriotech Cloud Back-up werkt zowel op server, pc als Mac. Coriotech levert en onderhoudt alle hard- en software die nodig is om uw gegevens veilig te back-uppen en te herstellen, indien nodig.

back-ups logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan!