Coriotech Satisfaction Survey

Bij Coriotech staat het aanbieden van de beste service centraal! Dit kunnen we echter enkel garanderen door op regelmatige en consequente basis de tevredenheid van onze klanten te blijven meten.

Wat is onze Satisfaction Survey

Nieuw sinds 2023, onze Satisfaction Survey versturen we naar klanten die recent een afgerond project hebben gerealiseerd of bij on-site en remote interventies.

De enquête zo is opgesteld dat het niet langer dan 2 minuten van uw tijd in beslag mag nemen, op deze manier slagen we erin de nodige informatie te toetsen maar ook uw kostbare tijd te besparen. De Satisfaction Survey is intern ontwikkeld om ons een beter en meer objectief beeld te geven over onze prestaties op de belangrijkste aspecten die bij een oplevering of interventie komen kijken.

Gaan voor goud

U ontvangt onze enquête in uw mailbox na het afronden van uw oplevering of interventie, deze zal gepaard gaan met een korte uitnodiging om deze in te vullen en een link naar onze Qualtrics pagina.

Binnen ons onderzoek werken we met een 3-puntensysteem gebaseerd op een gouden, zilveren of bronzen medaille.

Goud: U bent zeer tevreden over dit onderdeel, er zijn geen verbeterpunten.

Zilver: U ben tevreden over dit onderdeel, toch zijn er 1 à 2 kleine verbeterpunten.

Brons: U bent niet tevreden van dit onderdeel, u wordt zo snel mogelijk gecontacteerd voor verdere opvolging.

Blijven groeien

Als groeiende organisatie is het voor ons zeer belangrijk dat we ons blijven inzetten om te leren binnen ons aanbod. Door deze korte enquête in te vullen stelt u ons in staat om een goed overzicht te bewaren van onze prestaties. We zijn bij Coriotech zeer trots op onze mensen en delen graag een pluim uit na een succesvol project.

Uw trofee

We stellen het enorm op prijs dat u de tijd neemt om ons te helpen groeien, u moet dit natuurlijk niet zomaar doen. Elke deelnemer maakt kans om in de prijzen te vallen, we organiseren een give-away ieder kwartaal met tal van unieke prijzen. Voor onze eerste editie geven we een Helikoptervlucht met cava boven Brugge en Knokke-Heist voor 2 weg, deze loopt af op 30 juni 2023. De winnaar zal bekend gemaakt worden op onze LinkedIn pagina en zal persoonlijk aangeschreven worden. Deelname is zeer eenvoudig, u dient enkel onze Satisfaction Survey eenmaal in te vullen om in aanmerking te komen. Meer informatie over de actie vindt u hier!

Feedback

Hebt u nog vragen, opmerkingen of tips? Neem dan gerust contact op met marketing@coriotech.be.