Ontdek onze verschillende sectoren

Coriotech is gespecialiseerd in netwerk- en audiovisuele toepassingen voor onder andere de hotelsector, vakantieparken, ziekenhuizen en zorgcentra. Zo voorzien wij wifi en televisie voor hotels en zorgen wij voor volledige connectiviteit in de zorg.

Hospitality

Heeft u een hotel, camping of bungalowpark? Dan zit u goed bij Coriotech. Want voor elke accommodatie heeft Coriotech tal van oplossingen met maar één aanspreekpunt. Dat is nodig, want de noden en behoeftes kunnen erg verschillen. U kan ook rekenen op onze kennis. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor u. 

Kwalitatieve betrouwbare producten, dat is de basis bij ons. Die producten configureren wij, zodat ze perfect aansluiten op uw hotel, camping of bungalowpark. Mocht er toch een probleem zijn? Dan kan u altijd rekenen op onze 24/7 support. Als dat niet goed is!

Bevindt uw bedrijf zich op een locatie waar er nauwelijks internet is? Geen probleem, Coriotech lost dat voor u op! Met de 4g-box weten we ook op de moeilijkste plaatsen stabiel internet te krijgen. 

Ziekenhuizen & Woonzorgcentra

Investeringsoptimalisatie en comfortmaximalisatie, dat zijn de twee belangrijkste aspecten binnen deze sector. Dat weet Coriotech uit ervaring. We gaan met u op zoek naar de oplossing, waar die twee aspecten voor u optimaal zijn. 

Uw investeringen optimaliseren we door gebruik te maken van kwalitatieve betaalbare producten. Vaak denkt u dat de prijs die u bij uw huidige leverancier ontvangt de beste is. Coriotech bewijst vaak het tegengestelde. 

Daarnaast is er ook de comfortmaximalisatie voor uw residenten of patiënten. Hen wilt Coriotech op gebied van digitaal comfort een zorgeloze tijd laten beleven. Hier is stabiel internet, IP-TV en Family TV een goed voorbeeld van.

KMO

Internet dat goed beveiligd is? Dat is een standaard bij Coriotech. Wat van uw KMO is moet van u blijven. Daarom dat we bij Coriotech daar zoveel belang aan hechten. Ook snel en stabiel internet is belangrijk voor ons. Onze technologie staat uw bedrijfsprocessen bij voor een uitstekend resultaat. 

Deadlines? Die haalt Coriotech! We zijn een bedrijf dat u kan vertrouwen. Als u bij Coriotech een printer of een complete vergaderoplossing besteld, dan is die er op tijd. Ook kan u rekenen op een 24/7 support. Uw bedrijfsprocessen moeten blijven draaien. Daar zorgt Coriotech mee voor. 

Onderwijs

Bij het onderwijs is het optimaliseren van de investeringen het belangrijkste. We kijken samen met u wat uw onderwijsinstelling nodig heeft. Gaande van stabiel internet tot smartboards met audio. Die configureren we voor u zodat ze perfect werken. Al die oplossingen vindt u terug bij één aanspreekpunt, Coriotech. 

Dat stabiele internet heeft u ook volledig in de hand. U bepaalt zelf de grenzen van uw internet. U kiest welke websites u toelaat. De touwtjes? Die heeft u zelf in handen!