Ontdek onze verschillende sectoren

Coriotech is gespecialiseerd in netwerken en audiovisuele toepassingen voor onder andere de hotelsector, vakantieparken, ziekenhuizen en woonzorgcentra. Zo voorzien wij wifi en televisiediensten voor hotels en zorgen wij voor volledige connectiviteit in de zorg (ziekenhuis, woonzorgcentrum …).

Hospitality

Beheert u een hotel, camping of bungalowpark? Dan zit u goed bij Coriotech. Voor elke accommodatie heeft Coriotech tal van oplossingen. Met slechts één aanspreekpunt maakt Coriotech u graag wegwijs met een aanpak op maat. Dat is belangrijk, want de noden en behoeften kunnen erg verschillen. Reken daarom op onze kennis voor gepast advies. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw concrete situatie.

Bij ons zijn kwalitatieve en betrouwbare producten de basis. Die gaan wij vervolgens configureren, zodat ze perfect aansluiten bij wat uw hotel, camping of bungalowpark nodig heeft.

Daarnaast is service belangrijk voor ons. Ergens een probleem? Dan kunt u rekenen op onze 24/7 support.

Bevindt uw bedrijf zich op een locatie waar er nauwelijks internet is? Geen probleem, Coriotech lost dit voor u op! Met de 4G-box zorgen wij ook op de moeilijkste plaatsen voor stabiel internet.

Onze doelgroepen
Oplossingen voor de zorgsector

Ziekenhuis & woonzorgcentrum

In deze sector is het belangrijk om het maximum te halen uit de investeringen, met een maximum aan comfort. Bij Coriotech weten we dat uit ervaring. We gaan daarom samen met u op zoek naar de perfecte oplossing voor uw ziekenhuis of woonzorgcentrum.

Uw investeringen optimaliseren we door gebruik te maken van apparatuur van prima kwaliteit die toch betaalbaar is. Denkt u dat u bij uw huidige leverancier de beste prijs betaalt? Bij Coriotech bewijzen we vaak het tegenovergestelde!

Ook het comfort voor uw residenten of patiënten is enorm belangrijk. Wij bieden zorgeloos digitaal comfort in uw ziekenhuis of woonzorgcentrum dankzij onder meer stabiel internet, IP-TV of Family TV.

KMO

Goed beveiligd en stabiel internet is standaard bij Coriotech. Uw gegevens moeten altijd van u blijven. Daarom hechten we bij Coriotech heel veel belang aan veiligheid.

Maar u wilt ook snel en stabiel internet. Onze performante technologie laat al uw bedrijfsprocessen vloeiend verlopen voor een uitstekend resultaat.

Deadlines? Die haalt Coriotech! We zijn een bedrijf waarop u kunt vertrouwen. Bestelt u bij ons een printer of een complete vergaderoplossing? Dan is die er op tijd. Bovendien kunt u rekenen op een 24/7 support. Uw bedrijfsprocessen moeten altijd blijven draaien. Daar zorgt Coriotech mee voor!

Onze oplossingen Coriotech
Onderwijs

Onderwijs

In de onderwijssector is het optimaliseren van de investeringen heel belangrijk. Samen met u bekijken we wat uw school nodig heeft. Dit kan gaan van stabiel internet tot smartboards met audio. Die configureren we voor u, zodat ze perfect werken. Al die oplossingen vindt u bij ons met slechts één aanspreekpunt: Coriotech!

U hebt ook controle over uw stabiele internetverbinding. Zo bepaalt u zelf de grenzen van uw internet. U kiest bijvoorbeeld welke websites u toelaat en welke niet.