Totaaloplossingen

Het is de missie van Coriotech om uw gasten tijdens hun verblijf een maximaal digitaal comfort te bieden. Denk hierbij aan draadloos internet, digitale televisie, audio, telefonie, diverse ICT-toepassingen en innovatief ingerichte vergaderzalen.

Daarnaast is het ons doel om u te ontzorgen en te beveiligen op het vlak van ICT-toepassingen. Hiervoor gebruiken we de laatste nieuwe ondersteunende apparatuur voor ICT-toepassingen en -services. Ook voor interne communicatie-toepassingen kunt u op ons rekenen.

Met een focus op kwaliteit, integratie en service levert Coriotech u een totaaloplossing met één aanspreekpunt.

Audio oplossingen
Audiovisuele oplossingen

Audio

Bent u klaar om weggeblazen te worden door het audiosysteem van Coriotech? Bij audio is het de kunst om het juiste materiaal aan de juiste omgeving te koppelen. Het beste resultaat krijgt u dus enkel door eerst een geluidsstudie te maken. Aan de hand daarvan maken we doordachte keuzes en beslissingen. Het resultaat is audio van de hoogste kwaliteit met een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Camerabewaking en security oplossingen
Camerabewaking en security oplossingen

Security

Security met beveiligingscamera’s
Uw veiligheid is belangrijk voor Coriotech. Daarom kunt u bij ons terecht voor professionele bewakingscamera’s. De beveiligingscamera’s die we bij Coriotech gebruiken, zijn van een prima kwaliteit. Ze garanderen scherpe beelden die u altijd en overal kunt bekijken. Dat is op verschillende manieren mogelijk: van een eenvoudige app tot een centraal beveiligingssysteem. Alles kan bij Coriotech!

Hotel security
In een hotel zijn zowel security als privacy heel belangrijk. Daarom is security in een hotel een belangrijk aandachtspunt. Ook hotel security is iets waar Coriotech in thuis is. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke hotel security, zonder dat de privacy van uw gasten in het gedrang komt.

Multimedia oplossingen
Multimedia oplossingen

Multimedia

Coriotech biedt uw bedrijf een totaaloplossing op het vlak van digitaal comfort en ICT-toepassingen. Dat comfort start bij een stabiele internetverbinding, maar gaat veel verder.

Coriotech begeleidt u graag door dit volledige proces. Van computers met officepakketten tot totale vergaderoplossingen: u vindt het allemaal bij Coriotech. Bij ons helpt één aanspreekpunt u graag naar de beste oplossing.

Smart TV oplossingen
Onze oplossingen

Connected tv

Op zoek naar een tv-oplossing voor uw accommodatie? Dan kan Coriotech u helpen. We beschikken over tv’s in alle prijzen, maten en stijlen. Coriotech heeft zeker en vast een televisietoestel dat bij u past.

Natuurlijk is een televisiescherm alleen niet genoeg. Er moeten ook zenders op te zien zijn. Ook bij het bepalen van een prima zenderaanbod helpt Coriotech u.

VOIP en IP telefonie
Onze partners

VoIP (Voice over IP)

Met de telecomoplossingen van Coriotech ontdekt u een totaal nieuwe manier van bellen. Zeg ouderwetse telefooncentrales vaarwel! Ons telecomsysteem via VoIP heeft helemaal de stap naar de onlinewereld gezet. De lijnen zijn nu veel stabieler en u kunt zelfs eenvoudig oproepen doorschakelen naar uw telewerkers.

Zijn u en uw bedrijf ook klaar voor de veelzijdige telecomoplossingen van Coriotech en Voice over IP?

Netwerkoplossingen en wifi
Netwerkoplossingen en wifi

Netwerkoplossingen

Zowel uzelf als uw gasten, studenten, klanten of patiënten willen tegenwoordig altijd en overal surfen via een goede wifiverbinding. Zij verwachten vandaag ook dat dit gratis is en zien dit zelfs als een basisbehoefte.

Geen probleem! Ook voor dit soort internetverbindingen heeft Coriotech netwerkoplossingen op uw maat.