Audio

Over deze dienst

Klaar om weggeblazen te worden door het audiosysteem van Coriotech? Zet u dan alvast schrap! Bij audio is het de kunst om het juiste materiaal aan de juiste omgeving te koppelen. Een goed resultaat is daarom enkel mogelijk na een nauwkeurige analyse van wat u nodig hebt op vlak van audio. Met behulp van een grondige geluidsstudie nemen we doordachte beslissingen die u de perfecte oplossing bieden.

Geluidsstudie

Het prestigieuze Hotel Britannia is een goed voorbeeld van onze audioaanpak. Bij dit project gingen we met de klant in gesprek en hebben we eerst goed geluisterd naar al hun wensen. Vervolgens gaven we ideeën en suggesties uit onze eigen ervaring die perfect aansluiten bij hun wensen.
Daarna volgde een geluidsstudie in samenwerking met Biamp. Dit bedrijf is de vaste geluidspartner van Coriotech. De studie van Biamp toont duidelijk waar welke audio-infrastructuur nodig is. Dankzij deze geluidsstudie bent u zeker van goed geluid, altijd en overal!

Britannia
Heat Mapping Hotel Britannia
Britannia

Speakers van eigen makelij.

Biamp is de geluidspartner van Coriotech. Zij ontwikkelen alle luidsprekers zelf en stellen ze ook zelf samen. Ze kunnen daardoor volgens uw wensen gemaakt worden. Op die manier kunnen al uw audiowensen in vervulling gaan. Wilt u bijvoorbeeld speakers in de kleur van uw branding? Of luidsprekers voor binnen of buiten? Goedkoper of duurder? Alles is mogelijk: Coriotech heeft altijd een oplossing voor uw audio.

Bediening zoals u het wilt

Ook bij de bediening van uw audio zijn de mogelijkheden erg uitgebreid. Wilt u graag een analoge besturingsmethode met knoppen? Of toch liever een volledig geautomatiseerde bediening? Geen probleem: Coriotech adviseert u graag over alle voor- en nadelen

Onze trotse partners

Certificaten

Wilt u meer info over een van onze diensten? Neem dan snel contact op!