Multimedia

Over deze dienst

Coriotech biedt voor u en uw bedrijf een totaaloplossing op het vlak van digitaal comfort en ICT-toepassingen. Dat comfort start bij stabiel internet, maar gaat veel verder.
Wij begeleiden u door het volledige proces. Van computers met Officepakketten tot totale vergaderoplossingen: u vindt een totaalpakket ICT-toepassingen bij Coriotech! Eén aanspreekpunt zorgt voor een persoonlijke service van a tot z.

Pc & laptop

Coriotech is tevens uw aanspreekpunt voor de aankoop van pc’s en laptops. Ook voor de ondersteuning kunt u op ons rekenen. We werken enkel samen met betrouwbare premiummerken. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij snel en precies met welke infrastructuur we uw bedrijf het beste vooruithelpen.

Daar houdt onze service niet op. We configureren ook uw pc’s en laptops, zodat ze perfect aansluiten bij uw noden en behoeften. Ook de installatie en de configuratie van Office 365 verzorgen we bij Coriotech. Kortom, wij maken uw pc’s of laptops volledig klaar voor gebruik.

Printers

Ook voor printoplossingen zit u goed bij Coriotech. Elke printer is anders en heeft andere specificaties. Met onze ervaring weten we precies welke printer bij uw bedrijf past.

Voor uw printers is er ook nazorg mogelijk. We koppelen dan de printer aan uw internet om hem te monitoren. Zo weten we precies wanneer we voor een nieuwe toner of papier moeten zorgen. Heeft uw printer onderhoud nodig? Ook dat zien we automatisch! U hoeft ons dus zelf niet te contacteren: wij komen naar u.

Telewerk zal ook in de toekomst standhouden. Voor sommige van uw werknemers is printen, kopiëren en scannen noodzakelijk. Maar wie betaalt de kosten van zijn of haar printer? Ook daar hebben we een oplossing voor. Wij zorgen voor een printer met alle benodigdheden bij uw werknemer thuis, tegen een vast bedrag per maand.

Multimedia

Meeting Solutions

Multimedia

De laatste jaren zien we een snelle groei in de digitalisering van vergaderzalen. Het gebruik van interactieve schermen zorgt ervoor dat u met klanten of partners over heel de wereld kunt vergaderen alsof u in dezelfde ruimte zit. Ook interne meetings worden geoptimaliseerd omdat u makkelijker kunt brainstormen en uw presentaties maximaal visueel kunt ondersteunen.

Naast het aanbieden van professionele schermen en smartboards, maakt Coriotech de integratie compleet door het gebruik van videoconference bars en dynamische tafelmicrofoons. Zo geniet u van levensechte beelden, duidelijke audio en een microfoon-oplossing die zich aanpast aan uw zitplaats rond de vergadertafel.

Cloud

Beveiligde data

De door Coriotech geïnstalleerde Cloud Servers bieden uw bedrijf veel voordelen. In de eerste plaats bevinden uw data zich in een beveiligd datacentrum. Daardoor hebt u betere garanties op het vlak van brandveiligheid, internetverbinding en hardware. Cloud servers geven u bovendien een grotere schaalbaarheid. Zo kan er snel extra rekenkracht, geheugen of opslagruimte aan uw Cloud Server worden toegekend. Uw Cloud Server groeit dus mee wanneer het nodig is!

Multimedia

Cloud back-up

Een back-up maken van uw bedrijfsgegevens is een must. Naast een lokale veiligheidskopie in het bedrijf kiest u best ook voor een automatische off-site back-up van uw gegevens.

De Coriotech Cloud back-up biedt u tal van voordelen. Deze back-up gebeurt automatisch via het internet, zonder menselijke interactie. Dit zorgt voor een minimale kans op fouten. Bovendien zijn uw back-upbestanden altijd en overal beschikbaar. Via een website kunt u inloggen en zelf de back-upgegevens raadplegen en downloaden. De Coriotech Cloud Back-up werkt zowel op server, pc als Mac. Wij leveren en onderhouden alle hard- en software om uw gegevens veilig te back-uppen en indien nodig te herstellen.

Onze trotse partners

Gerelateerd nieuws

Woops! Niks gevonden.

Wilt u meer info over een van onze diensten? Neem dan snel contact op!