Philips media suite

Slimmere connectiviteit
met ingebouwde Chromecast en Netflix

Netflix integratie

Met een eigen knop op de afstandsbediening heeft elke gast in uw hotel toegang tot de nieuwste films en serieus op Netflix. Dit voordelige systeem wordt zeer vlot geïnstalleerd en heeft een moderne uitstraling in uw hotelkamers.

CMND & control

Bediening, controle en onderhoud is eenvoudig beheerd met CMND & control. Dit zorgt er voor dat u een duidelijk overzicht heeft van wat er speelt. Met die systeem heeft u toegang tot belangrijke functies, zoals het bijwerken van software en instellingen, en het controleren van displaystatussen.

CMND & Check-in

Dankzij deze integratie kunt u uw gasten een warm welkom toewensen. Dit systeem maakt het makkelijker om persoonlijke gegevens van de gast toe te passen op de guest exeperience journey. U kunt zo speciale mogelijkheden aanbieden aan hotelgasten.

Chromecast

Met deze TV kan je eenvoudig content delen. Cast films, presentaties en meer in een resolutie tot 4K: direct, veilig en draadloos vanaf je telefoon.
Chromecast is zeer voordelig, vereist geen extra hardware en is kan veilig gebruikt worden door uw hotelgasten.

Android-updates

Deze updates zorgen voor de nieuwste functionaliteit. Philips-TV’s met Android zijn snel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Dankzij automatische updates blijven apps up-to-date

Google Assistant

Een slimmere en snellere bediening is beschikbaar via de optionele afstandsbediening van Google Assistant. Het spelen van uw favoriete muziek, het harder zetten van het volume en het ontvangen van bepaalde informatie wordt makkelijker door de spraakbediening dat deze afstandsbediening aanbiedt.

Chromecast

Netflix