Security met bewakingcamera’s

Over deze dienst

We beveiligen u met professionele beveiligingscamera’s. De Hikvision beveiligingscamera’s die wij gebruiken, leveren professionele kwaliteit waar uw onderneming op kan vertrouwen. Met de bewakingscamera’s waarmee Coriotech u beveiligt bent u altijd zeker van heel scherpe beelden die u altijd en overal kunt bekijken. U kunt bijvoorbeeld meldingen ontvangen via een app of alles in een centraal systeem bundelen.

Voor elke locatie de perfecte beveiligingscamera!

Er zijn verschillende soorten bewakingscamera’s voor verschillende toepassingen.
Wilt u met een bewakingscamera een overzicht van de volledige zaal? Of legt u liever de focus op een bepaalde plek? Coriotech heeft een beveiligingscamera voor elke toepassing. Zo maken wij onder meer gebruik van 360°-buitencamera’s en van intelligente 90°-binnencamera’s. Ook werken we met beveiligingscamera’s die bijvoorbeeld voertuigen of mensen kunnen detecteren. Elke camera blinkt uit op een ander vlak. Wij begeleiden u graag naar sluitende camerabewaking op maat van uw onderneming.

Voor elke locatie de perfecte beveiligingscamera!

Camerabewaking en security

90°-beveiligingscamera

  • Scherpe beeldkwaliteit voor makkelijke gezichtsherkenning
  • Preventieve werking
Camerabewaking en security

180°-beveiligingscamera

  • Scherpe beeldkwaliteit voor makkelijke gezichtsherkenning
  • Preventieve werking
  • Mogelijkheid om een volledige kamer te filmen
Security en camerabewaking

360°-beveiligingscamera (fisheye camera)

  • Scherpe beeldkwaliteit voor makkelijke gezichtsherkenning
  • Preventieve werking
  • Alle mogelijke richtingen tegelijkertijd worden gefilmd
  • Kan beweging volgen

Altijd en overal scherpe beelden.

Coriotech kiest in de eerste plaats voor bekabelde camerabewaking. Zo bent u altijd zeker van scherpe beelden met een goede verbinding. Die beelden gaan rechtstreeks naar een server die we bij u plaatsen. Die server is verbonden met het internet. Daardoor kunt u de beelden altijd en overal bekijken.

Detecteert een van de bewakingscamera’s beweging? Dan zendt de camerabewaking een melding uit. Via de app krijgt u die meteen te zien. Vervolgens kunt u via uw telefoon volgen wat er gebeurt. Ook de intercom van uw bedrijf kan aangesloten worden op deze app. Zo hebt u altijd en overal controle over uw bedrijf.

Erkend installateur met de nodige vergunningen.

Niet iedereen mag zomaar bewakingscamera’s plaatsen. Wij zorgen dat alles volgens het boekje gebeurt. Coriotech is zelfs erkend door de overheid als officiële integrator. U hoeft zich bij Coriotech daarom geen zorgen te maken over de administratieve zaken zoals de registratie. Coriotech zorgt dat alles in orde is: van bekabeling tot licenties.

Onze trotse partners

Gerelateerd nieuws

Woops! Niks gevonden.

Wilt u meer info over een van onze diensten? Neem dan snel contact op!