Connected tv

Over deze dienst

Uw gast heeft behoefte aan de juiste televisie op de kamer! De afgelopen jaren is er met connected tv op dat vlak veel veranderd. De gast verwacht niet enkel een mooi zenderaanbod, maar ook andere mogelijkheden zoals het streamen van content vanaf een eigen device en platformen zoals Netflix.

Coriotech zorgt voor de installatie, configuratie en ondersteuning van uw connected tv

 • De hardware voor het binnenhalen van signalen (via satelliet, kabel of internet)
 • Hospitality televisie en managementplatform
 • Content- en informatiekanalen
 • IPTV-platformen
 • Digital Signage
 • Zenderaanbod

Zenderaanbod via satelliet- of kabeltelevisie?

Coriotech biedt kabel-tv aan met een Telenet Broadcast Center. Van daaruit worden het signaal en de zenders verdeeld naar de verschillende televisies.
Naast kabel-tv is er ook satelliet-tv. Het voordeel daarvan is dat u uw gasten een gevarieerd zenderaanbod kunt aanbieden. Hebt u vaak internationale gasten? Laat hen dan dankzij satelliet-tv van Coriotech naar hun eigen zenders kijken. Het kunnen bekijken van de eigen gekende zenders geeft meteen een grote meerwaarde aan de ervaring van uw gasten.

Televisietoestellen op maat van hospitality en zorgsector

Voor uw hotel of vakantiepark kunt u kiezen uit een breed gamma televisietoestellen. Wij hebben zowel high-end modellen die parels zijn in elke kamer, maar ook basic modellen die mooi opgaan in de omgeving. Kortom, iedereen vindt wat hij zoekt bij Coriotech!

Maar daar stopt het niet. Er zijn nog heel wat extra functies mogelijk. Zo kunnen de toestellen ook beschikken over een streamfunctie. Daarmee geeft u uw gasten de kans om vanaf hun smartphone beelden en muziek te streamen op de televisie. Denk hierbij onder meer aan Netflix, YouTube en Spotify.

Voor zorgbedrijven hebben we bij Coriotech een kwalitatief assortiment televisietoestellen dat tegen een stootje kan. Als u dat wilt, zijn de televisies ook compatibel met platformen zoals Tellie en Tripleplay. Hiermee combineert u de tv-ervaring met persoonlijke interactie. Zo kan de patiënt of resident bijvoorbeeld gemakkelijk videobellen en foto’s ontvangen van familie en vrienden.

Philips Media Suite

Zenderaanbod samenstellen

 

Bij Coriotech kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment aan zenders van over heel de wereld. Ontdek hier ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan met slechts een paar clicks!

Tellie: interactie met familie en vrienden

Tellie is een platform dat de televisie-ervaring helemaal verandert. Door dit Tellie-platform toe te voegen, ontdekken uw gasten of bewoners tal van mogelijkheden. Het zorgt voor een aangenamer verblijf en het verkleint de kans op eenzaamheid. Zo kan iedereen naast televisie kijken ook via Tellie gemakkelijk videobellen of foto’s delen met familie en vrienden.

Ook op bedrijfsniveau heeft Tellie voordelen. Zo kunt u uw gasten veel beter opvolgen door hen korte vragen te stellen. U kunt bijvoorbeeld via Tellie inschrijvingen voor een activiteit via de televisie organiseren. Zo krijgt u een duidelijk overzicht en bespaart u tijd en geld.

Tellie is een kameleon die zich aanpast aan uw bedrijf. Het is perfect geschikt als platform voor de zorgsector en hospitality:

 • Binnen de zorgsector is vooral de interactie heel belangrijk. Dankzij Tellie kunt u makkelijk de eenzaamheid van uw bewoners of patiënten doorbreken.
 • In de hospitalitysector zorgt de interactie met Tellie voor een beteredienstverlening voor uw gasten.

Wat is het verschil tussen een hotel televisiesysteem en een gewone televisie?

Philips Media Suite

Een hotel televisiesysteem verschilt erg van de normale televisie bij u thuis. Er zijn drie grote verschillen:

 1. Een hotel televisie is bedienbaarvanop een centraal punt. Zo kunt u in één klik alle hotel televisies in alle kamers controleren of aanpassen.
 2. Een hotel televisie heeft bovendien meer dan 000 branduren. Dat zijn er maar liefst twee keer zoveel als een gewone commerciële tv. Dat zorgt er ook voor dat de schermen niet verhitten of verkleuren.
 3. Ten slotte is er een verschil in bouwkwaliteit. Een hotel televisie kan tegen een stootje. Daar zijn ze voor gemaakt!

Nog enkele voordelen van hotel televisie

Ook personalisatie is mogelijk bij hotel televisie. Zo kunt u na het inchecken een persoonlijke welkomstboodschap op het scherm weergeven. Daarnaast kunt u reclame maken voor uw eigen diensten. Wilt u het nieuwe menu van het restaurant een boost geven? Geen probleem! Promoot dit in één klik bij al uw gasten.

Zelfs een evacuatiesysteem is mogelijk met hotel televisie. Met één druk op de knop kunt u iedere gast snel en efficiënt op de hoogte brengen van een noodsituatie en instructies geven. Dankzij connected tv kan dit zelfs voor elke gast in de eigen vooraf geselecteerde taal.

Een hotel televisie is dus heel verschillend van een gewoon televisietoestel. U kunt ze gewoonweg niet vergelijken! Een gewoon tv-toestel is bijvoorbeeld niet gemaakt om vele uren na elkaar aan te staan. Een hotel televisie kan dit wel gemakkelijk aan.

Keuze uit drie leveranciers

Coriotech zorgt er altijd voor dat u de televisie vindt die bij u past. Daarom werken we samen met drie leveranciers: LG, Philips en Samsung. Elke fabrikant heeft toestellen die uniek zijn en toepassingen hebben waar andere merken niet over beschikken. Op basis van uw wensen zorgen we voor de perfecte televisie voor uw organisatie.

Bereken de grootte van uw televisie

Wat is de afstand (in cm) van uw televisie?

Onze trotse partners

Certificaten

Wilt u meer info over een van onze diensten? Neem dan snel contact op!