Al sinds 2002 thuis in digitaal comfort

Coriotech werd in 2002 opgericht en focust zich uitsluitend op diensten en oplossingen voor digitaal comfort. Wij werken hierbij uitsluitend met producten die hun waarde al bewezen hebben.

De digitale oplossingen die wij aanbieden, stellen we altijd samen op maat van uw behoeften. Zo krijgt u steeds een oplossing die u echt vooruithelpt. Ook al leveren wij vaak geavanceerde ICT-toepassingen, we zorgen er altijd voor dat het beheer voor onze klanten eenvoudig en praktisch blijft. Bovendien leggen we altijd de nadruk op kostenbesparende maatregelen zonder kwaliteitsverlies.

Installatie
Over ons

Een totaaloplossing met één aanspreekpunt

Het is onze missie om onze klanten digitaal comfort te bieden waar iedereen beter van wordt.

Onze klanten bieden we een totaaloplossing met slechts één enkel aanspreekpunt. Dat spaart u tijd en energie. Bovendien weet u dat alles compatibel zal zijn, zodat uw investering optimaal rendeert.

Voor uzelf en uw gasten, studenten, residenten of patiënten bieden we maximaal digitaal comfort zoals:

  • audio met een kristalhelder geluid
  • innovatief ingerichte vergaderzalen
  • telefonie (VoIP) met een uitstekende connectiviteit
  • internet met een hoog prestatievermogen
  • digitale hd-televisie met een uitgebreid zenderaanbod
  • beveiligingscamera’s
  • praktische ICT-toepassingen
Over ons

Een persoonlijke service

Al onze klanten hebben verschillende noden en behoeften. Daarom gaan we altijd op een persoonlijke manier te werk. We zoeken naar kwalitatieve oplossingen op uw maat.

Daarbij zorgen we bij Coriotech naast het installeren en het configureren ook voor online monitoring en een 24/7 support.

Bovendien is Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen erg belangrijk voor Coriotech. De verouderde producten die we vervangen, geven wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk een tweede leven. Is dat niet mogelijk? Dan laten we de toestellen recycleren door een erkend bedrijf.

Zaakvoerder Filip Helssen van Coriotech was in 2019 een van de medeoprichters van De Belgium Hospitality Club. In deze club verenigen we verschillende bedrijven die een hoogwaardige kwaliteit nastreven binnen de hospitalitysector. Leden worden enkel toegelaten als ze hoogwaardige producten en diensten leveren. Daardoor fungeert de BHC als een kwaliteitslabel voor onze specifieke sector.

Ondertussen verenigt de Belgium Hospitality Club al meer dan 23 bedrijven. Bovendien is het een verzameling van organisaties voor wie duurzaam ondernemen essentieel is. Dat is ook voor de hospitalitysector een must geworden.

Leden van de BHC komen geregeld samen en staan vaak collectief op beurzen en expo’s. Daardoor wordt er een hechte band gevormd tussen verschillende topmerken. Deze nauwe samenwerking maakt het gemakkelijk om samen projecten aan te gaan en samen de beste resultaten neer te zetten.

Samen zijn we beter!

Waarom, hoe, wat?

Waarom?
Zowel u als uw gasten, studenten, residenten of patiënten willen we laten genieten van hoogstaand digitaal comfort.

Hoe?
Als partner geniet u bij Coriotech van een persoonlijke aanpak. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Wat?
U vindt bij Coriotech een totaaloplossing met één aanspreekpunt en 24/7 support.

Onze aanpak

Over ons

Leveranciers

Coriotech werkt nauw samen met de beste leveranciers en hun professionele A-merken. Dat is onze basis om te streven naar de best mogelijke oplossing. Dankzij deze samenwerkingen blijven we up-to-date met de laatste innovaties en kunnen we de beste oplossingen aanbieden. De kwaliteit van onze professionele hardware garandeert onder meer een hoge uptime en op het einde van de rit een super tevreden klant.

Over ons

Onze klanten

Coriotech doet er alles aan om samen met u de perfecte oplossing te vinden. Dit betekent dat we samenzitten om uw noden en behoeften te bespreken. Samen gaan we vervolgens op zoek gaan naar de beste toepassingen. We focussen ons hierbij zowel op u als op de eindgebruikers zoals uw gasten.

Over ons

Certificaten

We willen altijd het beste halen uit uw installaties. Daarom volgt ons team elk jaar opleidingen in samenwerking met onze partners. We focussen ons ook op het halen van de nodige certificaten om uw digitaal comfort te blijven garanderen met up-to-date ICT-toepassingen. Zo bieden wij u op elk moment de best mogelijke service.

Wilt u weten met wie u in contact kunt komen? Ontdek dan nu uw aanspreekpunten bij Coriotech!

Laatste nieuwigheden