Toonaangevende technologie

Welkom bij de toekomst van vergaderen en samenwerken! MAXHUB is hét toonaangevende merk dat technologie en innovatie naadloos samenbrengt. MAXHUB is de oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en moderne manieren om hun teams te verbinden en hun productiviteit te verhogen.

MAXHUB: all-in-one immersive communicatiesysteem

Interactiviteit op zijn best

Wanneer je kiest voor MAXHUB, investeer je in een interactief scherm dat grenzen verlegt. Met zijn intuïtieve touchscreen-functionaliteit biedt MAXHUB een ongekende gebruikerservaring. Schrijven, tekenen en annoteren gaan moeiteloos, alsof je op papier werkt, maar dan met de kracht van digitale technologie!

De multitouch-mogelijkheden zorgen ervoor dat meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen werken, wat teamwork en samenwerking bevordert. Verder biedt MAXHUB een integratie met Teams en Zoom wat webmeetings op een groot scherm mogelijk maakt.

Kristalheldere beeldkwaliteit

MAXHUB-schermen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor afbeeldingen en video’s tot leven komen met verbluffende scherpte en helderheid. Of het nu gaat om een presentatie, een videoconferentie, of het delen van content, elk detail is zichtbaar en indrukwekkend. De antibacteriële en anti-glare coatings zorgen ervoor dat het scherm hygiënisch en aangenaam is om te gebruiken, zelfs in de meest intensieve werkruimtes.

Werkt op Windows

MAXHUB werkt op Windows, wat een significant voordeel is ten opzichte van andere smart schermen die meestal op Android werken.
5 redenen waarom dit beter is:

1. Bekende Interface: Windows biedt een gebruiksvriendelijke en bekende interface voor de meeste gebruikers.

2. Compatibiliteit: Windows ondersteunt een breed scala aan software en applicaties, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen en programma’s.

3. Beveiliging: Windows heeft geavanceerde beveiligingsfuncties en regelmatige updates.

4. Krachtige Prestaties: Windows-systemen hebben krachtige hardware en snelle prestaties, dat resulteert in een vlotte werking.

5. Flexibiliteit: Het gebruik van Windows maakt het mogelijk om een breder scala aan randapparatuur en accessoires te gebruiken, wat de bruikbaarheid en functionaliteit van het scherm verhoogt.

Ingebouwde smart features

Met ingebouwde whiteboard-software, draadloze presentatiemogelijkheden en compatibiliteit met diverse devices zoals laptops, tablets en smartphones, biedt MAXHUB binnen handbereik. De ingebouwde camera en microfoons maken videoconferenties een fluitje van een cent, waardoor je altijd in contact staat met je team, waar ter wereld het zich ook bevindt.

Energiezuinig en duurzaam

MAXHUB zet zich in voor duurzaamheid en efficiëntie. De schermen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn zonder in te boeten op prestaties. Dit betekent lagere operationele kosten voor je bedrijf en een kleinere ecologische voetafdruk, wat in lijn ligt met moderne duurzaamheidsdoelstellingen.

Het MAXHUB assortiment

Meer info over MAXHUB?
Vraag nu je gratis demo aan!