Het Antwerpse bedrijf Arass Suite Hotel & Business Flats verhuurt voor korte en lange termijn suites en business flats aan zakenlui of expats. Er zijn in totaal 95 units, die onlangs een grondige renovatiebeurt kregen. Zo kan je terecht in één van de 16 ruime suites (35 m2), die bestaan uit een slaapkamer met zitruimte en kitchenette en een aparte badkamer. Voor langere verblijven kan de gast opteren voor één van de 79 business flats. Er is keuze uit verschillende types flats, gaande van duplex appartementen over penthouses tot een Executive Flat met 2 slaapkamers. Alle flats beschikken over een slaapkamer, zitruimte, badkamer en keuken en verder alle comfort.

HET PURESET IPTV PLATFORM VAN CORIOTECH IS EEN UITSTEKEND TOTAALPAKKET TEGEN EEN GOEDE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

Gratis draadloos internet vind je in alle 95 units. Onlangs werd er door het management ook geïnvesteerd in nieuwe digitale televisies via satelliet.Voor dit project werd beroep gedaan op Coriotech, dat tekende voor het projectmanagement en de installatie. Met de keuze voor het Pureset IPTV Platform van Coriotech is Arass Suite Hotel & Business Flats verzekerd van een toekomstgericht audiovisueel digitaal comfort voor de gasten, zegt General Manager Rudi Peeters.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

De zaakvoerder motiveert de keuze voor Coriotech: “Wij op- teerden voor Coriotech omwille van een aantal redenen. Vooreerst kon de IT-specialist ons met het Pureset IPTV Platform een uitstekende totaalpakket aanbieden tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zo besparen we maar liefst 80 % van onze vroegere abonnementskosten. In onze 95 units lieten we twee Samsung Tv’s (32 of 39 inch toestellen) installeren”. Rudi Peeters is vol lof over het flexibele karakter van het Pureset IPTV-systeem van Coriotech: “Het Pureset IPTV Platform is geknipt voor ons hotelbedrijf. We hebben hoofdza- kelijk een zakelijk cliënteel. Het is al gebeurd dat we tot 40 verschillende nationaliteiten in ons bedrijf mochten verwelko- men. Dan is het noodzakelijk dat we een uitgebreid en gevarieerd zenderpakket kunnen aanbieden. Pureset maakt dit zonder probleem mogelijk. Op dit ogenblik bieden we aan onze gasten 105 zenders aan”.

Centraal managementsysteem

De General Manager is zeer te spreken over het centraal managementsysteem van Pureset IPTV. Rudi Peeters:“ Wij kun- nen hierdoor gemakkelijk zelf ons televisieaanb®od herprogrammeren. Zo kunnen we zonder probleem zenders toevoegen of verwijderen”. Dit gebruiksgemak komt ook goed

wireless & wired network system solution van pas bij het beheer van het infokanaal, gaat Rudi Peeters

verder: “Het is van groot belang om ons infokanaal up to date te houden. Met centrale manage- mentsysteem van Pureset IPTV is dit een fluitje van een cent. Hier- door sparen we veel extra kosten uit”.

Advies en naservice

Tot slot stelt Rudi Peeters dat Coriotech de nodige garanties biedt.“We hebben voor het Pureset IPTV Platform een garantie van drie jaar gekregen.Verder staat Coriotech ons bij met advies en naservice. Bij eventuele problemen kunnen we steeds beroep doen op een helpdesk. Indien de problemen zouden aanhouden, hebben de garantie van een snelle interventie van de IT-specialist. Onze gasten zullen in het Arass Suite Hotel & Business Flats niet snel zonder televisie zitten”, lacht General Manager Rudi Peeters.

Gaan we samenwerken? Boek een vrijblijvend gesprek