ALS HOTELGROEP WILLEN WE WERKEN MET EEN GOEDE EN BETROUWBARE PARTNER EN DIE HEBBEN WE GEVONDEN IN CORIOTECH

De aparthotel groep ‘B-Aparthotels’ opende onlangs haar vijfde luxe verblijf op de prestigieuze Regentlaan in Brussel. Het nieuwe design B-Apart Hotel Regent biedt plaats aan
45 appartementen, penthouses met privédakterras en ruime luxestudio’s. Doordat B-Apart Regent voornamelijk middel- lange en lange termijnverblijven aanbiedt, verschilt het concept duidelijk met een standaard hotel. B-Apart Hotel Regent verrast met een speels en exclusief design dat tevens een thuisgevoel creëert.Aangezien het gros van de gasten uit diplomaten en zakenlui bestaat, is er door de bouwheer Beapart NV extra aandacht besteed aan het digitaal comfort. B-Apart Hotel Regent deed hiervoor beroep op Coriotech. Deze specialist voor Informatie en Communicatie Technologie stond in voor de plaatsing van draadloos internet, telefonie en digitale televisie via satelliet in het B-Apart Hotel Regent.

Mhammad Hach-Abdeselam, Chief Purchasing B-Aparthotels, legt uit waarom de aparthotel groep voor Coriotech koos:“Als Purchasing Manager sta ik in voor het aankoopbeleid en de ‘special projects’ in de B-Aparthotels. Ook bij vroegere projecten had ik al beroep gedaan op de diensten van Coriotech. Zo wist ik uit ervaring dat Coriotech een betrouwbare IT-partner is, die een zeer goede service biedt tegen een correcte prijs.Voor het contract voor het B-Apart Hotel Regent onderhandelde ik met diverse partijen. Uiteindelijk koos ik opnieuw voor Coriotech. Ik apprecieer vooral het Project Management van Coriotech. Niet alleen tekent de firma de plannen in voor de bekabeling, maar onderhandelt men ook met leveranciers als providers en elektriciens. Je kan controle en werfbezoeken ook aan hun overlaten. Kortom: Coriotech biedt een uitmuntende service aan tegen een scherpe prijs.”

Ook Filip Schlup, General Manager bij B-Aparthotels, is vol
lof over Coriotech. Hij prijst de professionele, correcte en flexibele manier van werking van de IT-specialist.“Als kleine hotelgroep willen wij steeds werken met een goede en betrouwbare partner. Die hebben we gevonden in Coriotech.

De IT-specialist stond in voor het draadloos netwerk project, dat door het B-Aparthotel Regent gratis wordt aangeboden. Hiervoor werden 12 beveiligde access points geplaatst voor de dekking in alle appartementen en publieke ruimten. Coriotech bracht in elke kamer ook een UTP cat 6 aansluiting aan, zodat gasten ook bekabeld met hun laptop kunnen werken. Bovendien kunnen gasten op ieder moment bellen voor een telefonische support.Voor het hotel zelf werd een full omnium extended warranty supportcontract afgesloten, waardoor we de garantie hebben dat bij we binnen de 8 uur interventies hebben bij eventuele problemen”.

Coriotech leverde ook de digitale televisies via satelliet. Filip Schlup: “Met dit Digitale Hoteltelevisiesysteem via satelliet kunnen we aan de gasten momenteel een 70-tal radio- en televisiezenders aanbieden, maar dit kan nog uitgebreid worden tot 150 zenders. In elk appartement werden 2 LG LED TV’s opgehangen aan een draaibare beugel (één in de slaapkamer en één in de living).Handig is dat het gaat om een centraal systeem. Aanpassingen van zenderfrequenties worden bijgevolg van op afstand geherprogrammeerd. We zijn zeer tevreden over de ontvangst, want er is een haarscherp beeld met glashelder geluid. Mooi meegenomen is verder dat het abonnementsgeld voor dit digitaal hoteltelevisiesysteem via satelliet zowat de helft bedraagt van wat we moesten betalen aan traditionele telecomoperatoren”.

“Tenslotte stond Coriotech ook in voor de telefonie”, gaat Filip Schlup verder.“ Elk appartement heeft een vaste telefoon en fax. Als de gast belt of faxt, komt de rekening automatisch op de factuur door de Easylink interface met Micros-Fidelio en Panasonic. Ook hier zijn we inzake service en interventies gewaarborgd door het 5-jarige supportcontract. Kortom: we weten dat we op Coriotech kunnen rekenen op technisch gebied. Bovendien zijn we ook uiterst tevreden over de service. In de toekomst overwegen we bij nieuwe acquisities om opnieuw in zee te gaan met Coriotech. In ieder geval is en blijft Coriotech de ‘preferred partner’ van B-Aparthotels”, besluit General Manager Filip Schlup.

Gaan we samenwerken? Boek een vrijblijvend gesprek