Het Carlton hotel is uitgebaat door 2 broers Jeffrey en Steven. Samen met hun team heten zij je van harte welkom. Het hotel beschikt over 21 kamers bestaande uit 3 types de Standaard kamers, Classic kamers en Deluxe kamers. De troeven van het Carlton hotel zijn ongetwijfeld de check-in met bijhorende uitleg over Gent, het ontbijt dat deels in buffetvorm is maar ook deels à la carte, de grootte van de kamers maar vooral ook de gastvrijheid waarin dit alles gebeurt.

Interview met onze nieuwe klant, Hotel Carlton!

Welke samenwerking hebt u met Coriotech?

Jeffrey : We hadden een sterke behoefte aan een IT partner met voldoende kennis van WIFI en Camera beveiliging. In April 2018 werden wij door de zaakvoerder (Filip Helssen) gecontacteerd en hebben een afspraak vastgelegd. Ik was op de hoogte dat Coriotech wel wat klanten heeft in Gent o.a. Het Posthotel op de Korenmarkt, toch een mooie referentie!
Coriotech heeft de WIFI van onze vorige leverancier overgenomen, zij hebben dit netwerk aangepast door o.a. controller in de Cloud, andere firewall en switch. Van deze gelegenheid gebruik gemaakt om andere IT-toepassingen te optimaliseren zoals telefonie (VOIP met 3CX).

Wat vinden jullie belangrijk aan een IT-leverancier?

Jeffrey ; Er zijn effectief veel concurrenten die het overigens zeer goed kunnen uitleggen…. Belangrijk is een goede reputatie en dat we op lange termijn een vertrouwensband met elkaar kunnen uitbouwen.
Ik was op de hoogte dat u de firma een jaar geleden had overgenomen van Marco Aerts. Was dan ook benieuwd welke nieuwe invulling er zou worden gegeven. Een leverancier kan het verschil maken door een zeer goede en consequente opvolging! Het geven van een onmiddellijk antwoord op vragen en problemen. Je moet bewijzen dat je als firma beschikt over dé juiste expertise.

Wat vinden jullie van het huidige aanbod van Coriotech?

Jeffrey : De prijzen waren zeer transparant op de offerte. Een deel met hardware, werkzaamheden en support. Coriotech is niet de goedkoopste in de markt, Goedkopere leverancier zoeken is steeds mogelijk. Maar we beseffen dat er iets tegenover staat. Last but not least, de techneuten maken het verschil!

“Nog liever zonder water, dan zonder WIFI…”

Onze gasten wensen snel en gratis WIFI en super eenvoudig in gebruik. Wat de televisie betreft, hier werken we met de Telenet C++ kaarten. We hebben gekozen voor een eenvoudige zenderlijst, een beperkt aanbod. We hebben relatief kleine LG en Samsung televisie toestellen op onze kamers. Zolang we geen negatieve commentaar krijgen gaan we geen additionele investeringen doen.

Gaan we samenwerken? Boek een vrijblijvend gesprek