CORIOTECH RAADT SLIMME WIFI OPLOSSINGEN IN HOTELS AAN !

Goed werkend internet is niet meer weg te denken uit de hotelkamer

Uw gasten willen ook op hun hotelkamer via het internet in contact blijven met collega’s en klanten of up to date blijven met hun sociale netwerk. Aangezien laptops tegenwoordig standaard voorzien zijn van WiFi-ontvangers, wordt er van uw hotel verwacht dat er draadloze ontvangst in het hotel aanwezig is. Maar de ene WiFi oplossing is de andere niet. Coriotech is als aanbieder van digitaal comfort dé ideale partner om u te adviseren welke draadloze internetoplossing voor uw hotel de beste optie is.

Coriotech-zaakvoerder Marco Aerts verduidelijkt: “Het laatste anderhalf jaar worden er naast laptops steeds meer andere draadloze toestellen als ipads en mobiele internettelefoons gebruikt. Het gevolg is dat de vele draadloze hotelnetwerken deze toename van digitaal gebruik niet meer aankunnen. Storingen of een irritant traag werkend internet zijn hierbij dan veel voorkomende klachten. Een hotel kan dus maar beter investeren in slimme draadloze netwerken.”

“Coriotech kent als WiFi expert de specifieke oplossingen voor hotels. Onze firma voorziet de hoteliers graag van een gedegen professioneel advies op maat van de behoeften van het hotel. Wij adviseren bovendien alleen producten waar we zelf achter kunnen staan. Zo beveelt Coriotech Smart High Speed

Internet Access aan. Dankzij dit draadloze netwerk kunnen uw gasten gebruik maken van een veel hogere bandbreedte met dus sneller internet. Het veel grotere bereik van de Access Points zorgt er verder voor dat er een betere connectiviteit verzekerd wordt. Het is een betaalbare netwerkoplossing, waardoor er voor uw hotel veel lagere investeringskosten zijn. Beslist een opportuniteit om over na te denken, wanneer u voor uw hotel toe bent aan nieuwe draadloze

internetoplossingen”, besluit zaak- voerder Marco Aerts.

Ons hotel biedt als eerste Smart HSIA aan 

Hotel Golden Tulip Bero is al sinds 1921 een begrip in de Oostendse hotelwereld. Reeds vier generaties lang staat de familie Bero ten dienste van de klanten.

Daarbij investeert de familie constant om het hotelproduct up to date te houden.

Hotel Golden Tulip Bero behoort ook tot de pioniers inzake technologische vernieuwing, stelt uitbater Geert Bero. “We kiezen bewust voor Coriotech, omdat deze firma een op hotelmaat gesneden digitale totaaloplossing kan bieden. Onlangs raadde Coriotech ons aan om te kiezen voor Smart High Speed Internet Access (Smart HSIA)”.

Golden Tulip Bero is daarmee het eerste hotel in Oostende dat deze ‘Smart WiFi solution’ voor zijn publiek internet kiest. Geert Bero ziet niets anders dan voordelen:“Onze gasten krijgen een hogere brandbreedte waardoor ze sneller kunnen werken. Bovendien treden er door betere Access Points veel minder storingen op. Dankzij de verbeterde techniek zijn de investeringskosten voor ons hotel lager geworden. Bovendien is het ook een Smart WiFi oplossing die de klanten de mogelijkheid biedt om gratis standaard internet of betalend draadloos internet te kiezen. De gast die bijvoorbeeld meerdere apparaten heeft en gebruik wil maken van een uiterst snel en performante systeem, betaalt een kleine som. Wie de WiFi enkel nodig heeft om bijvoorbeeld wat mails te checken, hoeft zelfs niets te betalen”, besluit Geert Bero.

Gaan we samenwerken? Boek een vrijblijvend gesprek