Onlangs installeerde Coriotech in de Brusselse driesterrenhotels Queen Anne en Van Belle een nieuw netwerksysteem. Odilon Ranaivoson, Sales & Promotions Manager van beide hotels is alvast zeer te spreken over de samenwerking. “ Coriotech weet perfect wat hoteliers verlangen. Het netwerksysteem biedt het ideale digitaal comfort aan onze gasten. Bovendien kan je via hun supportcontract altijd op Coriotech rekenen als er problemen zijn”.

ODILON RANAIVOSON, SALES & PROMOTIONS MANAGER VAN HOTEL QUEEN ANNE EN HOTEL VAN BELLE (BRUSSEL):

“Coriotech staat zeer dicht bij de hotelier en begrijpt daardoor beter onze digitale noden”

Hotel Queen Anne en Hotel Van Belle zijn 2 driesterrenhotels in Brussel die eigendom zijn van dezelfde familie. De Queen Anne is een hotel met 60 kamers in hartje Brussel op enkele minuten van de beroemde Grote Markt. Dit hotel trekt in de week vooral businessmensen aan, al weten ook toeristen de Queen Anne tijdens de weekends te vinden. Hotel Van Belle, in de buurt van het Zuidstation, is dan weer een typisch familiaal hotel met 25 kamers. Het hotel dat veel treinreizigers aantrekt, beschikt over verschillende restaurants, conferentiezalen en ontvangstruimtes.

Voor de zaakvoerders van Hotel Queen Anne en Hotel Van Belle staat de service aan de gasten centraal. Die moeten zich vooral thuis voelen in de hotels. Digitaal comfort is daarbij niet meer weg te denken. Om deze service optimaal te kunnen aanbieden, deden de Brusselse hoteliers opnieuw beroep op Coriotech. Odilon Ranaivoson: “ Wij kennen de telecom-specialist reeds van vroeger, want Coriotech installeerde enkele jaren terug WIFI in de ontvangstruimtes van onze hotels. Over de installatie en de service waren we zeer tevreden. We moesten dan ook niet lang nadenken om opnieuw met hun in zee te gaan”.

Netwerksysteem

Coriotech installeerde in beide hotels een digitaal draadloos netwerksysteem. Er werden  firewalls, zonedirectors, Access Points en UPC’s (Uninterruptable Power System) geïnstalleerd. Daardoor hebben gasten onbeperkt en veilig toegang tot het draadloos netwerk in gans het hotel. Gasten kunnen voortaan op een gemakkelijke manier met hun laptop, ipad tablets en smartphones het wereldwijde net op.

Odilon Ranaivoson toont zich uiterst tevreden over de samenwerking met Coriotech:

“ Coriotech is een Belgisch IT-bedrijf dat zich vrijwel uitsluitend toelegt op de logiesverstrekkende sector. Je voelt dan ook dat de firma echt begrijpt wat hoteliers willen. Coriotech denkt met de hotelier mee inzake het digitale comfort voor de gasten en geeft advies op maat. Bovendien stelde  Coriotech ons een kostenbesparende oplossing voor, zonder dat er aan digitale kwaliteit en service aan de gast moest worden ingeboet”.

Een ander positief punt volgens Odilon Ranaivoson is het goed georganiseerde projectbeheer: “ Bij Coriotech wordt er steeds een projectmanager aangeduid, die dan verantwoordelijk is voor de uitvoering van gans het totaalproject. Je hebt dan steeds één aanspreekpunt, wat toch wel handig is. Bovendien zorgde deze projectmanager voor de coördinatie van de afbraak van het oude systeem en de installatie van ons nieuwe systeem. Daardoor werd de continuïteit van het digitale comfort in onze hotels gewaarborgd”.

Support

De Sales & Promotions Manager is ook vol lof over het supportcontract. “ Coriotech belooft storingen aan het systeem binnen de 4 werkuren op te volgen en maakt dat ook waar.  Bovendien zijn er regelmatig software updates, zodat het systeem steeds perfect werkt. Je zou dus kunnen stellen dat Coriotech en onze hotels op dezelfde golflengte zitten. Allebei streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service aan te bieden. Tenslotte willen we allebei tevreden klanten hebben, die terug komen”, aldus nog de enthousiaste Sales & Promotions Manager van het Hotel Queen Anne en het Hotel Van Belle.

Gaan we samenwerken? Boek een vrijblijvend gesprek