soort pakket: Smart

Barco

Barco Onze merken

Barco is een Belgisch bedrijf gevestigd in Kortrijk dat zich specialiseert in het aanbieden display technologie. Ze ontwikkelen en produceren hun eigen materiaal voor verzekerde kwaliteit.

Classo

Classo Onze merken

Classo is specialist in kantoortechnologie en verzorgt onder andere onze printer toepassingen. Hun ervaring en expertise helpt ons om een kwaliteitsvol assortiment aan te bieden.

Lucodex

Lucodex Onze partners

Lucodex is onze partner voor het aanleveren van beugels voornamelijk in de hospitalitysector. Dit bedrijf is al meer dan tien jaar een van de marktleiders in de Belux. Kwaliteit en duurzaamheid verzekerd!

Biamp

Biamp Onze partners

Biamp is onze partner voor alles wat met audio te maken heeft. Samen met Biamp gaan we altijd voor het beste resultaat. We laten voor elk project eerst een grondige geluidsstudie uitvoeren om zo de beste beslissingen te nemen. Een unicum op de markt!

Philips

Philips Onze partners

Philips is een toonaangevende aanbieder van een groot gamma aan professionele televisieschermen. Dit bedrijf is groot geworden dankzij hun eeuwige zoektocht naar innovatie.

3CX

3CX Onze merken

3CX zorgt voor connectiviteit door het aanbieden van voice-apps op uw smartphone. Wilt u zakelijke vergaderingen op afstand houden zonder apps? Ontdek nu 3CX PBX en veel meer!

Samsung

Samsung Onze partners

Samsung is onze partner voor professionele en interactieve connected tv. Met hun modern design en hoge bouwkwaliteit staan ze garant voor de ultieme beleving en een lange levensduur van hun producten.