Digitale veiligheid

Stay Safe Hospitality Congress 2024

Veiligheid is cruciaal in de hospitality sector. Het Stay Safe Hospitality Congress biedt u een unieke kans om de belangrijkste veiligheidskwesties binnen de sector te verkennen en oplossingen te ontdekken zonder commerciële poespas. Dit congres is speciaal ontworpen voor hoteleigenaren die de veiligheid van hun gasten willen waarborgen en hun bedrijfsvoering willen verbeteren.

Agenda

Filip Helssen (CEO Coriotech) verwelkomt iedereen en introduceert de gastsprekers en de partners.

Koert van Espen spreekt over beveiliging voor hotels, de mogelijke risico’s van security. Het wordt een interactieve guest-journey-sessie die een blik werpt op wat er onlangs nog is gebeurd binnen de hotelsector.

Pieter Govers (IT-specialist bij Coriotech) gaat verder in op Firewalls en de verschillende abonnementen in samenwerking met XXX van Sophos.

Martijn Phijffer (Partnership Development Manager bij LightSpeed) gaat dieper in op GDPR binnen de hotelsector met name bij de betaalsystemen. Het belooft een interessante sessie te worden die voor iedereen toegankelijk is.

Tim Beyens (Partner at NVISO) speelt in op cases, uit de KMO-sector die ook van toepassing zijn in de Hospitality-sector. NVISO wil die sector ook ondersteunen met hun uitgebreide ervaring en technische expertise.

Als kers op de taart schenken we 2 doorlichtingen aan 2 gelukkige hotels ter waarde van € 10.000! Meer info hoe je deze kan winnen word je meegedeeld tijdens het evenement.

We sluiten deze leerrijke dag af met een receptie en een drink.
Hét ideale moment dus om te netwerken met onze gastsprekers en de specialisten van Coriotech.

De sprekers

Filip Helssen

Filip Helssen
CEO Coriotech

Koert van Espen

Expert architecture and privacy Apogado

Pieter Govers

Pieter
IT-specialist Coriotech

Martijn Phijffer

Partnership Development Manager LightSpeed

Tim Beyens

Partner NVISO

Winactie t.w.v. € 10.000

We geven tijdens het congres 2 doorlichtingen weg t.w.v. € 10.000 aan 2 gelukkige hoteleigenaren! Meer info volgt tijdens het congres.

Samengevat

  • Een leerrijke dag met 5 interessante gastsprekers
  • Kans op het winnen van een doorlichting t.w.v. € 10.000
  • Netwerken met specialisten in de sector
  • Een toffe receptie en een drankje achteraf
meeting-2

De sponsors

Schrijf je nu in

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder