UNIEK CONFERENCE THEATER OP SERVERCENTRE

Cipal Schaubroeck ontwikkeld een uniek multifunctionele presentatieruimte bij haar nieuw gerealiseerde hosting en serveerlocatie in Geel.

Cipal Schaubroeck
Samen bouwen aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten. Meer dan 80 medewerkers staan voor u klaar, geografisch verspreid over Vlaanderen. Cipal Schaubroeck is uw betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies. Cipal Schaubroeck is dé IT-partner voor overheden. Naast Data Center Services, kan u bij ons ook terecht voor Managed Services, IT-consultancy en audits. Vertrouw op de referentie.

Uitvoer
In consortium met de Belgische ICT dienstverlener Coriotech laat het Nederlandse RUIM zien dat het anders kan binnen dit unieke project en specifieke rol.  Na aanleiding van de verkregen kaders hebben we een audiovisueel ontwerp gemaakt voor de entree, conference room en een conference theater. Naast het vormen van de audiovisuele ontwerpen hebben we ook de realisatie van de installaties gecoördineerd en ondersteund het consortium Cipal Schaubroeck in de dagelijkse ondersteuning en 2e lijns servicesupport.

Alle ruimten bevinden zich in een de gloednieuwe nieuwbouw van het Hosting en Servercentrum, wat deze combinatie van voorzieningen in gebouw uniek maakt zijn de volgende voorzieningen:

–        Zone audiosysteem voor achtergrond muziek, omroep en ontruiming (niet gecertificeerd)

–        Interactieve entree; uitgerust met een groot formaat stretched display narrowcasting schermen,

–        Vergaderruimte voor 10 personen; uitgerust met een groot formaat presentatiescherm (4k resolutie), video en audio conference IP voorziening, centrale ruimte bediening en multi input bronaansluiting,

–        Multifunctioneel theater voor 75 personen; uitgerust met een dual screen project (+4K resolutie), Line Array  audio- versterking, Matrix AV processing, video en audio conference IP voorziening, Audiovisuele archiving en streaming, centrale ruimte bediening voor audiovisuele en theatrale lichtbediening, draadloze microfoontechniek en draadgeboden discussie voorziening en multi input bronaansluiting.

Bron: Ruim.org